Sugardating er meget oppe i medierne for tiden og vi mener her hos sugardeals at det skal være attraktivt og ikke dyrt at have en profil på et sugardating site, derfor kan du som sugardad eller sugarmama får et helt års medlemsskab for kun 299,00 kroner pr år. Det betyder at du betaler mindre end 25 kroner pr mdr for et fuldt medlemskab hos sugardeals.dk

Det har været meget oppe i medierne hvad sugardating er og hvad det indebærer. Det er vigtigt for os at understrege at det altid vil være forskelligt hvad folk bruger sugardating til og man kan derfor ikke generalisere. Dog anbefaler vi at du altid tager dine forbehold og gør op med dig selv hvad du ønsker at opnå med sugardating. Uanset hvad anbefaler vi at du bruger noget tid på dem som du skriver med , dette kan være i vores mailsystem eller i vores chat indtil du er sikker på hvem du ønsker at ses med eller gå på en potentiel date med.

Opretter du dig som sugarbabe eller Sugarboy er det stadig gratis og du kan oprette dig lynhurtigt og oploade et eller flere billeder af dig selv. Ligeledes kan du skrive en profil tekst således at dem som besøger din profil kan se hvad du søger og lidt mere om hvem du er som person.

Vi ønsker dig god fornøjelse.

Hilsen Sugardeals.dk


Skriv en Kommentar


LOGIN PÅ DIN KONTO

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Go up