Sugardeals har nu været på banen i over 4 år. Samme med adskillige 1000 profiler er det din adgang til nem simpel dating med en masser muligheder. Ideen opstod oprindeligt fordi sugardating og ikke mindst almindelig dating kan koste en del. Dette ønskede vi at lave om på og idag er det gratis hvis du er sugarboy eller sugarbabe og har du en sugardaddy profil koster det blot 49 kroner pr mdr. Du kan sågar købe et helt år for blot 299,00 kroner. Med i sådan en aftale får du adgang til alle profilerne og kan frit kontakte andre og anmode om venskab. Såfremt dit venskab accepteres kan du skrive beskeder og chatte live med dine sugarfriends via vores chat.
Hertil kan du også sende billeder til dem du ønsker. Fordelen ved disse funktioner er at du ikke behøver at sende et billede via sms eller andet og du kan forblive anonym så længe du ønsker. Du kan lægge de billeder op på din profil som du ønsker. Du skal være opmærksom på når du acceptere venskab fra andre får disse ligeledes adgang til dine private billeder .
Har du ikke en profil på Sugardeals er du velkommen til at oprette dig gratis og se hvad siden byder på. Velkommen til vores univers og fortsat god sommer 🙂
Sugardeals.dk

Skriv en Kommentar


LOGIN PÅ DIN KONTO

 
×
GLEMT DINE OPLYSNINGER?
×

Go up